Modele scaune

Acest astuce de scaun, realizat în General din lemn, are spătarul Înalt, format DIN mai multe stinghii Orizontale, așezate la distanță egală una de cealaltă. E un scaun folosit de obicei în interioare clasice sau rustice Dar, în funcție de materialul DIN care este realizat, poate fi Combinat și cu Piese de mobilier tranziționale. Modelul își are originile în Europa Evului mediu, urmând ca apoi să fie foarte Popular în perioada colonizării Americii. Scaunele DIN Gama BAKKELY, de Tip Parsons, Împreună cu Masa de Dining VEDDE și Vitrina JUNGEN, alcătuiesc o bucătărie sobră. Scaunele modèle côtier (tradus ca Tip spécifique zonelor de PE malul mării) pot avea mai multe forme, Dar au ca punct comun folosirea ratanului sau a altui Tip de Material împletit pentru șezut sau spătar. Acest modèle sont un aspect exotique, care te Duce cu Gândul la, la vară și la Mare. Cadrul este de obieci din lemn sau Bambus, iar spătarul și șezutul pot fi realizate DIN materiale exotice, Naturale, precum Frunze de bananier sau iarbă de Mare. Sunt MODELE potrivite cu interioare rustice sau tradiționale. Picioarele sunt Elementul definitoriu al acestui Tip de scaun. Modelul cantilever (Termen tradus prin “sprijinit doar pe o parte”) nu sont designul Tipic al scaunelor, cu patru picioare pe care să se sprijine șezutul. În schimb, șezutul și spătarul sunt susținute de Două picioare Care pornesc DIN față, se îndoaie în formă de “L” și ajung PANA în spatele scaunului. Realizat pentru prima dată în anii 1920, modelul a fost popularizat de Designerul de mobilier Marcel Breuer. Cadrul este realizat DIN Metal, Dar șezutul poate fi construit DIN mai multe tipuri de materiale, cel mai populaire fiind modelul cu tapițerie.

Sunt realizate dintr-o combinație de plastique, lemn sau Metal și au un aspect curat și simplu. Șezutul și spătarul formează o singură bucată turnată, Cu forme rotunjite, Care să se muleze PE Corp și să ofere o poziție conforstabilă. De obicei, spătarul nu este foarte Înalt la acest Model. Picioarele sunt realizate din lemn și sunt poziționate înclinat. Este un model de scaun potrivit pentru interioare Industriale, Urbane, scandinave sau Retro. Dacă Cine place stilul acesta, alege un Model cu șezutul tapițat, precum Borsec Kastrup, Care oferă mai mult confort. Scaunele de bucătărie KASTRUP, Împreună cu Masa de manger GADESKOV cu design industriel. Trecem la designul Modern, Care încorporează de fapt o mulțime de Stiluri, forme și materiale. Modelele de scaun descrise de termenul Bent Wood (lemn îndoit) presupun realizarea unui scaun minimaliste, dintr-o singură bucată de lemn. De cele mai multe ori, șezutul și spătarul sunt alcătuite dintr-o singură bucată de Material curbat, pus apoi pe un cadru care poate fi de metal sau de lemn. Indiferent de Model – Unii designeri de produs reușesc să creeze MODELE foarte inventif, în Care întregul scaun este format dintr-o singură bucată de lemn-acest Astuce are un aspect foarte curat, Cu Linii drepte și cu lemn bine lustruit, fără nicio imperfecțiune.

Este recomandat pentru interioare moderne, Urbane, créatif. Scaunele modèle Coastal TORRIG din lemn de Mango și Frunze de bananier, asortate cu Masa de Dining și bufetul VEDDE. Scaunele DIN Gama STENLILLE aosrtate cu mobilier de bucătărie Alb. Este un Model confortabil, élégant și feminin, Cu cadru de lemn și spătar și șezut tapițat. De obicei sont un stil millésime și un cadru cu aspect antichizat. Cadrul și tapițeria sunt Întotdeauna de culoare deschisă – Alb, Crem, pastel. Sunt scaune de Dining potrivite pentru bucătării féminin, elegante sau boeme, care pot fi intégrer și în interioare în Stil contemporan. Este un model de scaun tapițat clasic, potrivit pentru interioare sobre, formale. Numele acestui Tip de scaun, creat pentru prima dată în anii` 30, Vine de la Școala de design Parsons DIN Paris.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.